Zit u lekker met uw zaak ?

Over VEEM.Legal

VEEM.Legal is opgericht door advocaat Brigitte Vanatova. Zowel op het gebied van het vastgoedrecht als het internationale handelsrecht heeft Brigitte een aanzienlijke track record opgebouwd. Zij wordt veel gevraagd als advocaat en interim door diverse bedrijven, waaronder beursgenoteerd.

Brigitte heeft aan de Universiteit van Amsterdam Nederlands recht gestudeerd. Daarnaast heeft zij een intensieve opleiding aan de Universiteit van Cambridge in Engeland afgerond waarbij alle facetten van het Engelse recht aan bod kwamen. Verder heeft zij de Onroerend Goed specialisatieopleiding van de Grotius Academie afgerond en is zij lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ) en Dutch Women in Real Estate (DWIRE). In samenwerking met andere vastgoedadvocaten heeft zij een boek geschreven over burenoverlast in het huurrecht, getiteld "Remedies tegen overlastgevende huurder" (2de herziene uitgave). Brigitte geeft regelmatig juridische seminars aan diverse bedrijven.

Brigitte is van oorsprong Tsjechisch en spreekt naast de Nederlandse en de Engelse taal, ook de Tsjechische taal vloeiend. Naast het vastgoedrecht houdt zij zich ook bezig met internationaal handelsrecht. Zij behandelt met name geschillen tussen Nederlandse en Tsjechische bedrijven. Zij werkt samen met de Tsjechische ambassade in Den Haag, de Nederlands-Tsjechisch Kamer van Koophandel in Praag (NCCC), de Tsjechisch-Nederlands Kamer van Koophandel in Den Haag (CDCC) en Czech Trade in Rotterdam. Ieder jaar neemt zij deel aan een handelsmissie naar Tsjechië waar zij aan diverse Tsjechische bedrijven een juridisch seminar geeft.

Naast haar werk is Brigitte lid van de Rotary Club Amsterdam International (RCAI) en The ELSA Lawyers Society. Dit is een netwerk van advocaten en juristen in 43 landen gericht op kennisuitwisseling en het inzetten van lokale expertise. Door dit lidmaatschap heeft zij goede relaties weten op te bouwen met kantoren in verschillende landen.

U kunt Brigitte rechtstreeks benaderen op:

Email: vanatova@veemlegal.nl
Mobiel nummer: +31 (0)6 455 20 644


Samenwerking  

Brigitte werkt samen met advocatenkantoor De Koning Vergouwen Advocaten (DKVA) in Amsterdam: www.dkva.nl

Zij heeft in het verleden bij DKVA als senior advocaat gewerkt. Zij heeft nadien haar gekoesterde wens in vervulling laten gaan om haar praktijk zelfstandig voort te zetten. De samenwerking met DKVA biedt u de mogelijkheid om ook andere juridische ondersteuning te krijgen.

DKVA is een middelgroot kantoor met ongeveer 30 advocaten en juristen en een brede specialisatie op verschillende rechtsgebieden. Het kantoor kenmerkt zich door korte lijnen, goede kennisuitwisseling, cliënt belang centraal, alles onder 1 dak en meer.

Daarnaast is DKVA een Top Ranked Law Firm volgens Chambers Global en maakt dit kantoor onderdeel uit van het grote internationale netwerk The Global Advocaten en The Toledo Group. Om deze redenen heeft Brigitte besloten om met DKVA samen te werken.