Zit u lekker met uw zaak ?

Over VEEM.Legal

VEEM.Legal is opgericht door advocaat Brigitte Vrij-Vanatova. Brigitte is als advocaat verbonden aan het advocatenkantoor De Koning Vergouwen Advocaten (DKVA). Daarnaast heeft Brigitte een kantoor VEEM.Legal opgericht dat zich op juridische consultancy richt. 

Zowel op het gebied van het vastgoedrecht als het internationale handelsrecht heeft Brigitte een aanzienlijke track record opgebouwd. Zij wordt veel gevraagd als advocaat en interim door diverse bedrijven, waaronder beursgenoteerd.

Brigitte heeft aan de Universiteit van Amsterdam Nederlands recht gestudeerd. Daarnaast heeft zij een intensieve opleiding aan de Universiteit van Cambridge in Engeland afgerond waarbij alle facetten van het Engelse recht aan bod kwamen. Verder heeft zij de Onroerend Goed specialisatieopleiding van de Grotius Academie afgerond en is zij lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ) en Dutch Women in Real Estate (DWIRE). In samenwerking met andere vastgoedadvocaten heeft zij een boek geschreven over burenoverlast in het huurrecht, getiteld "Remedies tegen overlastgevende huurder" (2de herziene uitgave). 

Brigitte geeft regelmatig juridische seminars aan diverse Nederlandse en internationale bedrijven. Daarnaast publiceert zij regelmatig juridische artikelen.

Brigitte is Nederlands, maar is geboren in Praag (Tsjechië) en spreekt naast de Nederlandse en de Engelse taal, ook de Tsjechische taal vloeiend. Naast het vastgoedrecht houdt zij zich ook bezig met internationaal handelsrecht. Op internationaal handelsrecht, behandelt zij met name geschillen tussen Nederlandse en Tsjechische bedrijven. Zij werkt samen met de Tsjechische ambassade in Den Haag, de Nederlands-Tsjechisch Kamer van Koophandel in Praag (NCCC), de Tsjechisch-Nederlands Kamer van Koophandel in Den Haag (CDCC) en Czech Trade in Rotterdam. In samenwerking met de Kamer van Koophandel en de Ambassade neemt zij ieder jaar deel aan een handelsmissie naar Tsjechië.

Naast haar werk is Brigitte lid van The ELSA Lawyers Society. Dit is een netwerk van advocaten en juristen in 43 landen gericht op kennisuitwisseling en het inzetten van lokale expertise. Door dit lidmaatschap heeft zij goede relaties weten op te bouwen met kantoren in verschillende landen. Daarnaast is Brigitte jarenlang lid geweest van de Rotary Club Amsterdam International (RCAI). 

U kunt Brigitte rechtstreeks benaderen op:

Email: vanatova@veemlegal.nl   
           vanatova@dkva.nl 
Mobiel nummer: +31 (0)6 455 20 644


Advocaat bij DKVA  

Brigitte is als advocaat verbonden aan het advocatenkantoor De Koning Vergouwen Advocaten (DKVA) in Amsterdam: www.dkva.nl 

DKVA is een middelgroot kantoor met ongeveer 30 advocaten en juristen en een brede specialisatie op verschillende rechtsgebieden. Het kantoor kenmerkt zich door korte lijnen, goede kennisuitwisseling, cliënt belang centraal, alles onder 1 dak en meer.

Brigitte noemt DKVA een plaats waar je moet zijn. Een advocatenkantoor waar kennis en ook kennisdelen van groot belang is, waar mensen gewaardeerd en gemotiveerd worden om hun ambities waar te kunnen maken en waar een prettige werksfeer is.

Daarnaast is DKVA een Top Ranked Law Firm volgens Chambers en maakt dit kantoor onderdeel uit van het grote internationale netwerk The Global Advocaten.